Sponsoring 2022

Dorpsgolf Barneveld is fundraisingevenement voor goede doelen in de Barneveld en omgeving. De organisatie is mede in handen van de Rotary Club Barneveld Kasteel De Schaffelaar en Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen ondersteunen deze sportieve dag.

Omdat we het belangrijk vinden dat elk bedrijf in de Gemeente Barneveld actief mee moet kunnen doen, hebben we mooie sponsorarrangementen gemaakt. Uiteraard kan men zich ook als particuliere flight (team van 4 personen) aanmelden. Alle informatie over onze sponsorarrangementen leest u hier: Arrangementen Sponsoring Dorpsgolf Barneveld

Het evenement is zeer in trek bij de bedrijven en inwoners van Barneveld en omgeving, waardoor de inschijving voor deelname met een ´flight´ voor 4 personen en/of als ´hole´ sponsor populair is en snel vol loopt. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, wacht dan niet te lang en meldt u snel aan, als uw keuze voor deelname al volgeboekt is kunnen we u op de wachtrij plaatsen.

Ook in 2022 gaan we uit van teams met vier personen (flight) en hanteren we het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Draagt u ons een zeer warm hart toe en wilt u dat tot uiting laten komen, wordt dan onze partnersponsor en profiteer van de extra voordelen.