Sponsoring 2018

Dorpsgolf Barneveld is fundraisingevenement voor de Toon Hermans Salon Barneveld en met ingang van 2017 ook voor andere goede doelen in de Barneveld en omgeving. De organisatie is in handen van de Rotary Clubs Barneveld & Voorthuizen-Veluwezoom en Bob de Koning en Henk Rijnders. Kasteel De Schaffelaar en Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen ondersteunen deze sportieve dag.

Tijdens het evenement in 2017 is het evenement voor 2018 weer bijna volledig volgeboekt.

Omdat we het belangrijk vinden dat elk bedrijf in de Gemeente Barneveld actief mee moet kunnen doen, hebben we mooie sponsorarrangementen gemaakt. Uiteraard kan men zich ook als particuliere flight (team van 4 personen) aanmelden. Alle informatie over onze sponsorarrangementen leest u hier: Arrangementen Sponsoring Dorpsgolf Barneveld 2018

 

Het evenement is zeer in trek bij de bedrijven en inwoners van Barneveld en omgeving, waardoor de inschijving voor deelname met een ´flight´ voor 4 personen en/of als ´hole´ sponsor populair is en snel vol loopt. Wilt u verzekerd zijn van een plaats, wacht dan niet te lang en meldt u snel aan, als uw keuze voor deelname al volgeboekt is kunnen we u op de wachtrij plaatsen.

Ook in 2010 gaan we uit van teams met vier personen (flight) en hanteren we het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Het parcours in 2019 zal evenals in vorige jaren vanaf 2013 bestaan uit 27 ´holes´. Met ingang van 2016 hebben we meer dan 27 flight toegelaten. Voor 2019 verwachten we evenals in 2016 tot en met 2018 34 flights toe te laten.
Draagt u ons een zeer warm hart toe en wilt u dat tot uiting laten komen, wordt dan onze partnersponsor en profiteer van de extra voordelen.