Dorpsgolf Barneveld is een activiteit die ook dit jaar georganiseerd wordt voor diverse lokale goede doelen, waaronder de Toon Hermans Salon Barneveld. Het organisatieteam bestaat uit leden van de Rotary Clubs Barneveld & Voorthuizen-Veluwezoom, Bob de Koning als golfkenner en Abe van den Brink als baancommissaris, met ondersteuning van Kasteel De Schaffelaar en Stichting Geldersch Landschap & Kasteelen.

Om het voor elk bedrijf in de Gemeente Barneveld en omstreken mogelijk te maken om actief mee te doen, hebben we mooie sponsorarrangementen gemaakt. En natuurlijk kunt u zich ook gewoon aanmelden voor een flight (team van 4 personen). In dit bestand lees je er alles over: ArrangementenSponsoringDorpsgolfBarneveld2019.

Het evenement is zeer in trek bij de bedrijven en inwoners van Barneveld en omgeving, waardoor de inschrijvingen voor deelname met een ´flight´ voor 4 personen en/of als ´hole´ sponsor populair is en snel vol loopt.

Dorpsgolf Barneveld 2019 zal plaatsvinden op zaterdag 14 september 2019.

Het parcours in 2018 zal bestaan uit 27 ´holes´,  er is dit jaar plaats voor ruim 30 ´flights´. Kortom: beslis snel!

Voor de achtste editie van Dorpsgolf Barneveld op zaterdag 14 september 2019 aanstaande zijn alle beschikbare flights en holes inmiddels ingevuld. Ervaring leert dat we elk jaar kort voor het evenement altijd wel een paar annuleringen krijgen, waardoor we een paar plaatsen van de wachtrij toch blij kunnen maken met deelname aan het evenement.
U kunt zich op de wachtlijst plaatsen door u aan te melden onder het kopje ‘aanmelden’ bovenaan deze pagina.

Wilt u verzekerd zijn van een plaats wacht voor de 2020 editie van Dorpsgolf Barneveld wees er dan op tijd bij.
De officiële inschrijving voor 2020 start op zaterdag 14 september 2019, om 17.00 uur, dus meteen na binnenkomst na afloop van het spel.

Ook in 2020 gaan we uit van teams van vier personen (flight) en hanteren we het principe ‘wie het eerst komt, wie het eerst maalt’.

Dorpsgolf Barneveld 2020 zal plaatsvinden op zaterdag 12 september 2020.