Dorpsgolf Barneveld, dat dit jaar zou plaatsvinden op zaterdag 11 september 2021 is uitgesteld naar volgend jaar.

De onzekere situatie over het verloop van de situatie rondom Corona (COVID-19), het feit dat tegen die tijd nog niet iedereen volledig is ingeënt en de onzekerheid of wat er tegen die tijd wel en niet mag en kan, alsmede de enorme druk die deze situatie op onze lokale bedrijven legt hebben ons tot deze beslissing gebracht.

Het evenement is vooralsnog verplaatst naar zaterdag 10 september 2022. We gaan ervan uit dat het evenement tegen die tijd weer is toegestaan.

Alle inschrijvingen en toezeggingen schuiven wat ons betreft dus ook door. Alle deelnemers en sponsoren die zich voor dit jaar hebben aangemeld zijn derhalve automatisch ingeschreven voor 2022.

Indien deelnemers en/of (hole)sponsoren van hun inschrijving af willen zien van deelname en/of de inschrijving willen wijzigen, kan dit in antwoord op deze mail aangegeven worden. Eventueel betaalde bedragen worden dan teruggestort. Alle gedane betalingen schuiven automatisch door naar volgend jaar.

We vinden het jammer dat we het evenement door moeten schuiven maar staan hier volledig achter.

Samen krijgen en houden we Corona (COVID-19) onder controle. We hopen hiermee ons steentje bij te dragen en zien uit naar een sportief en onbezorgd evenement in september 2021.