Dorpsgolf Barneveld, dat dit jaar zou plaatsvinden op zaterdag 12 september 2020 wordt uitgesteld naar volgend jaar.
.
De situatie rondom Corona (COVID-19), het besluit van de regering om alle vergunningplichtige evenementen tot in ieder geval 1 september 2020 geen doorgang te laten vinden, alsmede de druk die deze situatie op de lokale bedrijven legt hebben het bestuur van Stichting Dorpsgolf Barneveld tot deze beslissing gebracht.
 
Het evenement is verplaatst naar zaterdag 11 september 2021. We gaan ervan uit dat het evenement tegen die tijd weer is toegestaan.
 
Alle inschrijvingen en toezeggingen schuiven wat ons betreft dus ook door. Alle deelnemers en sponsoren die zich voor dit jaar hebben aangemeld zijn derhalve automatisch ingeschreven voor 2021.
Indien deelnemers en/of (hole)sponsoren van hun inschrijving af willen zien van deelname en/of de inschrijving willen wijzigen, kan dit in antwoord op deze mail aangegeven worden. Eventueel betaalde bedragen worden dan teruggestort. Alle gedane betalingen schuiven automatisch door naar volgend jaar.
 
We gaan ervan uit iedereen hiermee vooralsnog voldoende geïnformeerd te hebben. 
Indien er nog vragen zijn, neem dan contact met ons op in antwoord op deze mail of bel met Teus Verbree op onderstaand telefoonnummer.
 
We vinden het jammer dat we het evenement door moeten schuiven maar staan hier volledig achter. 
Samen krijgen en houden we Corona (COVID-19) onder controle. We hopen hiermee ons steentje bij te dragen en zien uit naar een sportief en onbezorgd evenement in september 2021.