Zaterdag 9 september 2017 is de 6e editie van Dorpsgolf Barneveld gehouden. De dag begon met regen en eindigde in de volle zon, waardoor tegen de verwachting in de prijsuitreiking en de ‘after party’ grotendeels op het terras aan de voorzijde van kasteel De Schaffelaar gehouden kon worden.

Ook dit jaar streden 34 ‘flights’ van 4 deelnemers op het parcours van 27 gesponsorde ‘holes’  voor de wisseltrofee. Het parcours was speciaal voor deze dag uitgezet op het terrein van landgoed De Schaffelaar en rond en door het centrum van Barneveld.

Het team met de naam ‘The Marshalls’ ontving uit handen van wethouder Didi Dorrestijn-Taal de 1e prijs en de wisselbeker.

De 2e prijs ging naar het team ‘JaHiGeLi’ en de 3e prijs was voor het team ‘PBM partner- Q-Lux’.

De deelnemers vekozen de hole van ‘Zevenbergen Katoorefficiëncy’ tot de meest originele hole van 2017.